TRAVELMATE OFRON TË GJITHA SHËRBIMET QË LIDHEN ME UDHËTIMET TUAJA

OFERTAT

Këtu mund të gjeni të gjitha ofertat aranzhmanet
verore dhe dimërore në këto destinacione:

OFERTAT AKTUALE

PËR NE

Vizioni ynë është të sjellim risi dhe inovacion në fushën e turizimit dhe të jemi lider në ofrimin e shërbimeve.
Ne kujdesemi që klientit ti ofrohet shërbimi i duhur duke ju mbështetur kërkesave dhe dëshirave të tijë.

Ardian Hoxha

Ardian Hoxha

CEO
Erëza Badivuku

Erëza Badivuku

Travel Counselor
Lavdim Sylejmani

Lavdim Sylejmani

Managing Partner
Drilone Berisha

Drilone Berisha

Travel Counselor

NA KONTAKTONI:

Numrat e telefonit
+383 38 72 44 44
+383 49 10 33 01
+383 49 39 75 00

Emaili: bileta@travelmateagency.com
info@travelmateagency.com
Adresa : Luan Haradinaj H9,Nr.4 Pristina