HOTEL PERUN LODGE ⭐⭐⭐⭐

Ofertat | Price: 355€ | Hotel: 4 stars | 29.12.2018 - 02.01.2019

 

 

 

➡️Bansko 😍🥰
➡️Check in: 29.12.2018
➡️Check out: 02.01.2019
➡️Shërbimi: Half Board
➡️Çmimi për person: 355€

⬇️Çmimi përfshinë:
Akomodimin në hotel
Fjetje me mëngjes dhe darkë
Spa Center
Fitnesin
Pishinën
Saunën
Transferi deri në Gondola dhe anasjelltas
Kremtimi i vitit te ri