Categories: Ofertat

Hotel Le Ottoman

Festo këtë vitë më ndryshe. Viti i ri në Stamboll 🎉 🎈 Hotel Le Ottoman Çmimi për person: 299 € Check in: 29.12.2018 Check out: 01.01.2019  


Read More

HOTEL PERUN LODGE ⭐⭐⭐⭐

      ➡️Bansko 😍🥰 ➡️Check in: 29.12.2018 ➡️Check out: 02.01.2019 ➡️Shërbimi: Half Board ➡️Çmimi për person: 355€ ⬇️Çmimi përfshinë: Akomodimin në hotel Fjetje me mëngjes dhe darkë Spa Center Fitnesin…


Read More

HOTEL TASSARAY ⭐⭐⭐⭐

        ➡️Cappadocia ➡️Check in: 08.11.2018 ➡️Check out: 10.11.2018 ➡️Çmimi për person: 265 € ⬇️Çmimi përfshin 🔸Akomodimi në hotel për person fjetje me mëngjes & darkë 🔸Bileta e…


Read More

Biletë

Prishtinë - Oslo Gardermoen Çmimi për person: 98 €


Read More